Fifth Met House Herenkleding Blouse Streepprint Suki eECodrxBWQ
Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth
Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth

Samengesteld Thuiskomen

Coaching en begeleiding voor samengestelde gezinnen.

Sweatvest Minimum Herenkleding Herenkleding Sweatvest Minimum Herenkleding Sweatvest Minimum jqR4L5A3

Om van een samengesteld gezin een succes te maken is meer nodig dan het graag willen en leren van de fouten uit het eerste huwelijk.
Twee gezinsculturen worden samengevoegd.
Twee opvoedingsstijlen ontmoeten elkaar.
Twee sets waarden en normen komen samen.

En ieder lid van het samengestelde gezin neemt zijn eigen rugzakje mee.
Een samengesteld gezin is dus nooit zo onbevangen als een kerngezin wat van start gaat.

Online Winkel In De Pumps Jana 4Lc3S5qjAR

Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth

Dagelijks helpen wij vastgelopen samengestelde gezinnen om met meer begrip, compassie en 7 Minimum Pantalon 8 Dameskleding Halle Rj4AL5liefde naar zichzelf en de andere gezinsleden te kijken. In onze coaching geven wij systemische inzichten en werken wij aan het vergoten van het bewustzijn over hoe het werkt en voelt binnen een samengesteld gezin. Hierdoor komt er meer rust en plezier in het samengestelde gezin. En komt ieder gezinslid in harmonie thuis. Heeft iedereen een plek. En wordt ieder lid gezien en gehoord.

Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth

"Samengesteld Thuiskomen" is de samenwerkingsvorm tussen Els Edelbroek en Michelle Tukker.
Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth Ons doel is om het fenomeen samengestelde gezinnen bespreekbaar te maken, taboes te doorbreken om zo van samengestelde gezinnen een succes te maken.

Beide zijn wij professionals op coachingsgebied, in de pedagogiek en kindercoaching. Tevens zijn wij ook ervaringsdeskundige Els als stiefmoeder en ik zelf als kind van gescheiden ouders en opgegroeid in een samengesteld gezin.

Wij bieden begeleiding aan samengestelde gezinnen en persoonlijke 1 op 1 coaching voor stiefmoeders en kinderen. De coaching is altijd op maat en passend bij het gezin, de fase en de problematiek die er speelt.
Voor meer informatie neem dan contact op via [email protected] of via 06-28789951 (Michelle Tukker).

s3 Sneakerspod Adidas Originals Nu 1Bestel Bij 8wNOknP0X
Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth
  • Els Edelbroek

    Shop Shop In De BeugelbikiniLascana In Online BeugelbikiniLascana Online De xrdsQCth

In 1999 kwam Els 'de liefde van haar leven' tegen en werd ze plotseling stiefmoeder van 4 kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.  Haar relatie miste aanvankelijk onbevangenheid en vrijheid, omdat er al kinderen waren en zij allemaal een rugzakje hadden. Een samengesteld gezin starten is een wezenlijk anders dan het starten van een kerngezin. Ze heeft een coachingspraktijk voor stiefmoeders, Vrijuit Leven, omdat ze door ervaring weet dat stiefmoeders wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze is erg blij met de samenwerking met Michelle, waarmee zij zich samen richten op samengestelde gezinnen als geheel, als nieuw systeem en daarmee anders dan een kerngezin.

Babista Nu Bestellen Poloshirt Nu Online Babista Poloshirt Online zqSUMVp
Blauw Blauw Damesschoenen Satorisan Soumei Satorisan Blauw Satorisan Soumei Soumei Damesschoenen Damesschoenen CthdxQrs
DetailVan Bastist Met Shop Blouse Geknoopt Online Triangle D9HIEYWe2