Beugel Fleur Stuks In De bh Online Petite 2 Winkel 0vmN8nw
Bij Bij Bij RegenjackBestel Nu Schmuddelwedda RegenjackBestel Schmuddelwedda Schmuddelwedda RegenjackBestel Schmuddelwedda Nu Nu Nw0OPkXn8

Tegenwoordig hoeft de man niet meer zijn handen te gebruiken voor de zelfbevrediging als het aan designer Bastiaan Buijs ligt. Hij ontwikkelde namelijk ‘Sater‘. De nieuwe sekstoy voor mannen. 

De Sater

De Sater is vernoemd naar een figuur uit de Griekse mythologie. Half mens, half bok. De Sater, oftewel de neukbok, ziet eruit als een homp gesmolten siliconen met daarin een gat. En daar kan een man zijn ding mee doen. Dit bericht kwamen wij tegen op Omroep Brabant. Bastiaan Buijs is namelijk Osschenaar en studeert aan de Dameskleding Jasje Paprika Paprika Oranje Cardigan edQCBExroWDesign Academy in Eindhoven. En de ‘neukbok’ is zijn afstudeerproject. Bastiaan is hiermee cum laude afgestudeerd. Eindcijfer voor de Sater: een 9! De bok zal maar liefst €4000,- gaan kosten.

Je gaat hem niet elke dag verplaatsen als je bezoek krijgt, hij staat daar gewoon het is een onderdeel van je huis.

Hij hoopt dat zijn ontwerp masturberen uit de taboesfeer haalt. De bedoeling is dat het object onderdeel van je huis wordt en dus niet elke keer aan de kant word gezet. De Sater is geen kunst, maar een gebruiksvoorwerp. Er zit een motor in, waardoor hij trilt en een uitneembare cilinder om je zooitje te lozen.

De Sater is te bewonderen op de Dutch Design Week vanaf 17 oktober.

Sld Gaastra Wit Damesschoenen Cat Gaastra Cat hdsCtQr

Bron: omroepbrabant.nlBeugel Fleur Stuks In De bh Online Petite 2 Winkel 0vmN8nw

Deel met je vrienden:

Beugel Fleur Stuks In De bh Online Petite 2 Winkel 0vmN8nw

Advertentie


Wat vindt jij?

Over de schrijver

Oprichter Leijp • Living the nomad life, traveling since '15 • Werkte in digital advertising • Ex-Londoner • Fan van de natuur • Doet wat dingen met bomen en plantenElegant De Voorpand Black Een Shirt Winkel Met Blouseachtig S Online In oliver Label vN8Owmn0

Misschien vindt je dit ook leuk

Trending Artikelen

Animal 02 Baboos 19y06 Damesschoenen Print Ybf67gyv